InkoopID

Inkopers dienen niet alleen te beschikken over een dosis ervaring -want hoe kun je anders onderhandelen over inkoopprijzen, materialen en leveringsvoorwaarden- maar ook over een stuk ambitie; het willen groeien in je positie en tezamen met het bedrijf willen exploiteren en excelleren in je vakgebied.
Naast de kennis van het segment en een stevige dosis inhoudelijke vakkennis, zul je uitmuntende organisatorische kwaliteiten in huis moeten hebben. Jij bent immers de spil die anticipeert op vraag-en-aanbod binnen je bedrijf: zijn er nieuwe opdrachten binnengehaald en zijn er daardoor grondstoffen, materialen of anderszins nodig, om te kunnen opereren? Of is dit juist niet nodig gezien de voorraad? Als inkoper heb je een zeer verantwoordelijke functie en zul je onder uiteenlopende omstandigheden optimaal functioneren: natuurlijk met de door jou kenmerkende doortastendheid en enthousiasme!

InkoopID | Uw partner

Inkopers hebben een afgeronde HBO opleiding opzak en beschikken veelal over een indrukwekkende CV. Als klant van InkoopID | Werving & Selectie van inkopers kunt u hierop vertrouwen. InkoopID zorgt voor het juiste personeel op de juiste positie. Hebt u behoefte aan een inkoop adviseur, of zoekt u juist een nieuwe functie als inkoper? In beide gevallen brengt u snel een bezoek aan de website InkoopID.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *